Wat we doen

Terwijl het hier in Nederland steeds moeilijker lijkt te worden om gemotiveerd en goed opgeleid personeel te vinden, daar weten wij zelf de weg in Europa. Wij weten wie we werven en vinden die specialist waarmee jij je klus klaart, die deadline killt en je omzet boost.

Moeite met gemotiveerd en goed opgeleid personeel vinden? Wij weten de weg in Europa en vinden die specialist waarmee jij je klus klaart, die deadline killt en je bedrijf boost.

GRENZELOOS GEREGELD

Eastmen vindt niet alleen de experts die jij nodig hebt. We organiseren alles. Van recruitment tot verhuizing en de administratie die daar bij hoort. Zonder tussenpersonen, maar met onze eigen recruiters en coördinatoren. Zo kun jij rekenen op een transparante manier van werken, duidelijke afspraken en één vast contactpersoon. Wij regelen vervoer, huisvesting, ID check, aanmelding bij de nodige instanties en salariëring. Alleen als jij én jouw tijdelijke expert tevreden zijn, doen wij ons werk goed.

WAAROM EASTMEN WERKT

Veel Gestelde Vragen

We begrijpen dat je niet zomaar met tijdelijke specialisten aan de slag gaat. Hoe werkt het? Hoeveel werk heb ik er aan? Terechte vragen die we graag beantwoorden. Liefst persoonlijk en direct, maar de vragen die we vaker horen beantwoorden we we hier alvast kort.

Hoe werkt het? Hoeveel werk heb ik er aan? Terechte vragen over werken met Europese experts die we graag beantwoorden.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/wp-content/themes/eastmen/template-parts/faq.php on line 28

Geen antwoord op je vraag? Vraag het ons

Klaar om jouw expert
in te schakelen?

Klaar om jouw
bedrijfte
boosten?

Onze professionals bieden je snelheid, specialisme en zekerheid

Corona-update: aanpak en bescherming voor bedrijven.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2022 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland