Logistieke specialisten

Logistieke specialisten Logistieke specialisten

Zoek je een stipte chauffeur of heb je behoefte aan betrouwbare en handige extra handen? Onze logistieke experts werken precies en hard. Stilstaan is er niet bij, en op tijd leveren van belang. Haal die deadline met Eastmen vakmensen waar je op kan bouwen.

Op zoek naar bekwame chauffeurs? Wij regelen de ideale match voor jou!

Standaardaanpakken passen niet bij ons. We baseren onze zoektocht op jouw specifieke eisen. In samenwerking met je persoonlijke accountmanager specificeren we wat je nodig hebt. Het vinden van de juiste match is een proces dat zowel persoonlijke aandacht vereist als op maat gemaakt is.

Onze dienstverlening houdt niet op bij het vinden van de juiste kandidaat; wij nemen de volledige organisatie voor onze rekening. Dit omvat het coördineren van het verhuisproces, het vestigen en de integratie bij de nieuwe werkgever. Wij beheren alles, van administratie tot salarisbetaling en het afdragen van bijdragen, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Is dit precies wat jouw bedrijf nodig heeft? Maak een afspraak en ontdek hoe we van waarde kunnen zijn voor jouw onderneming.

Wil je direct in contact komen met onze salesafdeling?
Mail naar [email protected] of bel 0881 444 444.

NEEM CONTACT OP

Klaar om jouw expert
in te schakelen?

Klaar om jouw
bedrijfte
boosten?

Onze professionals bieden je snelheid, specialisme en zekerheid

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland