JE HUIS VERHUREN?

Wil je je huis verhuren? Dan ben je bij Eastmen op het juiste adres! Wij zijn een gecertificeerd uitzendbureau en zenden opgeleide vakmensen uit in heel Nederland. Wij helpen onze vakmensen niet alleen aan een baan, maar we zorgen er ook voor dat ze in een goede woning kunnen verblijven. Daarvoor zijn wij op zoek naar mensen en organisaties die woningen verhuren. We zijn op zoek naar woningen in heel Nederland, zowel voor een lange als voor een korte periode. 

We kunnen ons voorstellen dat je huis verhuren vragen met zich mee brengt en dat je dat niet zomaar doet. We staan daarom garant voor de woning en we zorgen er voor dat alles netjes en in orde is en ook blijft. Ook krijg je jouw eigen contactpersoon toegewezen voor het geval er toch nog vragen zijn of punten die besproken moeten worden.

Je contactpersoon heeft kennis van de zaken die er spelen en doordat hij weet hoe de situatie is, kan hij je snel helpen. Ook de buren kunnen hier gebruik van maken als ze dat zouden willen. Ons SNF-certificaat bewijst dat dit niet alleen maar beloften zijn, maar ook daden, aangezien wij aan de gestelde normen voor de kwaliteit van huisvesting van arbeidsmigranten voldoen.

WAT DOEN WIJ?

  • Screening van de medewerkers
  • Contracten opstellen 
  • Controleren van de woningen
  • Inrichten van de woningen
  • Verzorgen alle aansluitingen GWE en internet
  • We betalen een minimaal bedrag per slaapkamer
  • We betalen altijd op de eerste van de maand

Je huis verhuren?

Ben je nieuwsgierig naar alle voordelen en mogelijkheden die het verhuren van je huis aan Eastmen met zich mee zou kunnen brengen? Sta je open voor een vrijblijvend gesprek, zodat we je in alle rust kunnen informeren? Als dat het geval is, nodigen we je van harte uit om je gegevens achter te laten. Mark van Emmerik, onze deskundige op het gebied van vastgoedverhuur, zal spoedig contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het gehele proces.

Wil je liever zelf direct contact opnemen met Mark? Dat kan uiteraard ook. Je kunt Mark bereiken op het volgende telefoonnummer: 0881 4444 36. Als je de voorkeur geeft aan e-mailcommunicatie, dan kun je een bericht sturen naar [email protected].

Wij staan klaar om je te assisteren en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over het verhuren van je woning aan Eastmen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te helpen bij dit spannende avontuur!

Veel gestelde vragen

Je huis verhuren doe je niet zomaar. Dat snappen wij. Heb je meer vragen? Die beantwoorden wij heel graag.

We hebben klanten in heel Nederland. We zijn daarom op zoek naar woningen overal in Nederland.

We zijn een gecertificeerd uitzendbureau die goed zorgt voor zijn medewerkers en de huizen die wij huren. We doen alles van screening, contracten opstellen, controleren en inrichten van de woningen. Bovendien ben je verzekerd dat jouw huur inkomsten altijd op tijd worden betaald.

We hebben verschillende certificaten die de kwaliteiten van onze werk waarborgen. Hier kan je per certificaat bekijken waar die voor staat.

We huren woningen voor korte en lange termijn. We kunnen samen kijken naar een passende huurperiode.

Je krijgt altijd een vast contactpersoon die al jouw vragen kan beantwoorden. Die persoon is ook beschikbaar voor de vragen van de buren.

Je kan Jordy altijd bellen op 0881 4444 30 of jouw contact gegevens achterlaten voor een vrijblijvend gesprek. Je kan ook een mail sturen naar [email protected]

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland