WIJ MAKEN DE MATCH

Wat Eastmen doet is mensenwerk. Onze teams van coördinatoren, accountmanagers en recruiters werken met passie om de juiste connecties te maken. We hebben nauwe contacten met lokale opleidingen, werkgevers en professionals in heel Europa. Dankzij deze samenwerkingen kunnen we hoogwaardige en duurzame matches realiseren.

Onze coördinatoren zorgen voor een soepele overgang naar de nieuwe werkplek, terwijl onze accountmanagers sterke relaties opbouwen met werkgevers om hun behoeften te begrijpen. Onze recruiters gebruiken hun uitgebreide netwerk om de beste professionals te selecteren.

Elke match wordt met zorg behandeld, en we zijn trots op elke geslaagde match. Bij Eastmen draait het om meer dan werk; het gaat om het opbouwen van langdurige relaties en het creëren van kansen voor iedereen die bij ons betrokken is.

JE BEDRIJF BOOSTEN?
ZO WERKT HET.

Intake

Je vaste Eastmen accountmanager komt langs en leert jou en je bedrijf kennen. Samen brengen jullie in kaart wat je zoekt. Jij vertelt, wij stellen vragen en gaan daarna snel aan de slag met zoeken.

WERVEN

We hebben natuurlijk een kantoor in Nederland maar ook over de grens. We zitten dus dicht bij de bron. We kennen de cultuur, spreken de taal en kennen de mensen en lokale opleidingen. Of het nu om één ervaren specialist gaat of een heel team van goed opgeleide vakmensen,
wij vinden ze.

BEGELEIDEN

Zodra onze specialisten aankomen in Nederland, zijn we er voor ze. We zorgen voor vervoer, goede huisvesting, verzekeringen, opleidingen en natuurlijk stellen we ze voor bij hun nieuwe werkgever. Dit is belangrijk en doen we graag goed. Want volgens ons is een tevreden werknemer meer waard voor een ondernemer.

AAN DE SLAG

Nadat je expert aan de slag gaat zijn we nog lang niet klaar. Wij regelen ook de administratie, salariëring, verzekeringen en belastingafdracht. Zo houd jij het overzicht én je handen vrij. Voor jouw vakmensen is het ook belangrijk dat ze alles goed begrijpen en dus vertalen we alles in hun eigen taal. Zó zorgen we er voor dat onze werknemers
én werkgevers tevreden zijn.

WAAROM EASTMEN WERKT

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland