Mechanische specialisten

Mechanische specialisten Mechanische specialisten

Uitval komt nooit gelegen. Gelukkig kun jij bouwen op de monteurs van Eastmen, want of je nu werkt met machines, voertuigen, productieapparatuur of landbouwmachines, stilstaan is achteruitgang. Zorg dat je door kan blijven pakken met specialisten die van aanpakken weten.

Zoekt u monteurs? Wij leveren de ideale kandidaat!

Standaardmethoden zijn niet ons ding. We stemmen onze zoektocht af op jouw specifieke behoeften. Door samen te werken met een toegewijde accountmanager, brengen we nauwkeurig in kaart wat jullie nodig hebben. Het proces van koppelen is een combinatie van persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen.

Onze inzet reikt verder dan enkel het vinden van de perfecte kandidaat; wij nemen ook de volledige organisatie op ons voor onze specialisten. We beheren het gehele proces van verhuizing tot integratie bij de nieuwe werkgever. Bovendien nemen we de volledige administratie, salarisverwerking en premieafdrachten voor onze rekening, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Is dit de ondersteuning die je zoekt? Plan een afspraak in en ontdek hoe we jouw bedrijf van dienst kunnen zijn

Wil je direct in contact komen met onze salesafdeling?
Mail naar [email protected] of bel 0881 444 444.

NEEM CONTACT OP

Klaar om jouw expert
in te schakelen?

Klaar om jouw
bedrijfte
boosten?

Onze professionals bieden je snelheid, specialisme en zekerheid

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland