WERKEN BIJ EASTMEN

Werken bij Eastmen is werken voor een internationaal bedrijf waar je graag die stap extra zet voor onze experts én onze klanten. De match maken, dat is jouw werk, en daar krijg je een kick van. Jouw enthousiasme en energie zijn aanstekelijk, richting je klanten, onze experts en je collega’s.

Eastmen heeft kantoren in drie landen en we spreken acht verschillende talen! Je krijgt én neemt hier je eigen verantwoordelijkheid. Vrijheid hoort daar ook bij. We motiveren elkaar liever dan dat we elkaar controleren. Zo bereiken wij samen ons doel. Wat dat is? Zoveel mogelijk perfecte matches maken. Daar gaan we elke dag weer voor.

We staan hier altijd klaar om elkaar te helpen. Wij werken hard maar genieten ook van de gezelligheid ernaast. Hoe je je werk doet is namelijk net zo belangrijk als wat je doet. Ontdek onze vacatures of laat je CV achter als je jezelf ziet (door)groeien bij Eastmen.

Commercieel medewerker binnendienst / intercedent

Als Commercieel Medewerker Binnendienst, fungeer je als centrale schakel tussen klanten en recruiters. Je coördineert vacatures, beoordeelt CV’s, overlegt over arbeidsvoorwaarden en zorgt voor een vlotte voortgang. Sluit je aan bij Eastmen en ontdek de wereld van talentacquisitie.


55874Commercieel medewerker binnendienst / intercedent

Content creator

Als Content Creator bij Eastmen ben jij verantwoordelijk voor het bedenken, produceren en beheren van boeiende digitale content, zoals social media posts en video’s. Jij kent de ins en outs van Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube en TikTok. Het toepassen van de nieuwste social media trends en het optimaliseren van content op basis van resultaten is voor jou een uitdaging.


50022Content creator

Salarisadministrateur

Op zoek naar een baan als salarisadministrateur in onze gezellige backoffice? Sluit je aan bij ons team van vier toegewijde administrateurs. Samen zorgen jullie voor tijdige betalingen aan onze uitzendkrachten en regelen jullie contracten, pensioenen, en meer.


43968Salarisadministrateur

Online marketeer

Klaar voor een spannende nieuwe stap in jouw marketingcarrière? Bij Eastmen zijn we op zoek naar een gedreven Online Marketeer om ons snelgroeiende recruitment bedrijf naar ongekende hoogten te stuwen. Ben je creatief, enthousiast en resultaat gericht? Dan zoeken wij jou.


40550Online marketeer

Accountmanager

Ben jij commercieel, heb je ervaring in een sales functie, denk je in mogelijkheden en wil je de vrijheid hebben om je baan zoveel mogelijk zelf in te richten? Bekijk dan snel onze vacature!


6761Accountmanager

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland