WERKEN BIJ EASTMEN

Werken bij Eastmen is werken voor een internationaal bedrijf waar je graag die stap extra zet voor onze experts én onze klanten. De match maken, dat is jouw werk, en daar krijg je een kick van. Jouw enthousiasme en energie zijn aanstekelijk, richting je klanten, onze experts en je collega’s.

Eastmen heeft kantoren in drie landen en we spreken acht verschillende talen! Je krijgt én neemt hier je eigen verantwoordelijkheid. Vrijheid hoort daar ook bij. We motiveren elkaar liever dan dat we elkaar controleren. Zo bereiken wij samen ons doel. Wat dat is? Zoveel mogelijk perfecte matches maken. Daar gaan we elke dag weer voor.

We staan hier altijd klaar om elkaar te helpen. Wij werken hard maar genieten ook van de gezelligheid ernaast. Hoe je je werk doet is namelijk net zo belangrijk als wat je doet. Ontdek onze vacatures of laat je CV achter als je jezelf ziet (door)groeien bij Eastmen.

Commercieel medewerker binnendienst / intercedent

Als Commercieel Medewerker Binnendienst, fungeer je als centrale schakel tussen klanten en recruiters. Je coördineert vacatures, beoordeelt CV’s, overlegt over arbeidsvoorwaarden en zorgt voor een vlotte voortgang. Sluit je aan bij Eastmen en ontdek de wereld van talentacquisitie.


55874Commercieel medewerker binnendienst / intercedent

Financieel manager

Je bent verantwoordelijk voor de gehele financiële organisatie die bestaat uit de afdelingen finance en loonadministratie. Deze teams bestaan totaal uit 7 medewerkers, de organisatie verloond circa 600 medewerkers. Kennis van salarisverwerking (diverse CAO’s) is in deze functie belangrijk. Er is sprake van een hoge mate van geautomatiseerde verwerking en budget inzichten. Als finance manager weet jij de teams te inspireren en verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Je ondersteund de directie bij het opstellen van het beleid en strategische beslissingen.


73117Financieel manager

Team leader payroll

Ben je op zoek naar een rol waarbij je samen met een team verantwoordelijk bent voor alle administratieve aspecten rondom uitzendkrachten, zoals verloning, contracten, pensioenen en zorgverzekeringen? Wil je de coördinatie op je nemen voor het accorderen van uren, wijzigingen in CAO’s op de voet volgen en een actieve rol spelen in het beheren van inlenersbeloningen? En heb je ervaring met het implementeren van veranderingen in wetgeving? Dan zoeken wij jou.


48924Team leader payroll

Salarisadministrateur

Op zoek naar een baan als salarisadministrateur in onze gezellige backoffice? Sluit je aan bij ons team van vier toegewijde administrateurs. Samen zorgen jullie voor tijdige betalingen aan onze uitzendkrachten en regelen jullie contracten, pensioenen, en meer.


43968Salarisadministrateur

Accountmanager

Ben jij commercieel, heb je ervaring in een sales functie, denk je in mogelijkheden en wil je de vrijheid hebben om je baan zoveel mogelijk zelf in te richten? Bekijk dan snel onze vacature!


6761Accountmanager

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland