Chemische specialisten

Chemische specialisten Chemische specialisten

In de chemische sector staat precisie en zorgvuldigheid voorop. Daar selecteren we onze analisten en laboranten voor verschillende werkzaamheden voor jouw onderneming in de (petro) chemie op. We hebben goed opgeleide (van MBO+ tot WO niveau) specialisten in huis uit verschillende Europese landen.

Op zoek naar analisten? Wij zorgen voor de ideale match!

We hanteren geen standaardmethodes. Jouw behoeften bepalen onze zoektocht. In samenwerking met jouw persoonlijke accountmanager stellen we vast wat je precies nodig hebt. Het vinden van de juiste match is een combinatie van menselijke inzet en op maat gemaakte oplossingen.

Onze service gaat verder dan alleen het vinden van de perfecte kandidaat; we regelen ook alles voor onze specialisten. Dit omvat het coördineren van het hele proces van verhuizen, zich vestigen en aansluiten bij de nieuwe werkgever. We nemen ook alle zaken op het gebied van administratie, salaris en het afdragen van premies uit handen, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Is dit wat je zoekt? Maak een afspraak en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Wil je direct in contact komen met onze salesafdeling?
Mail naar [email protected] of bel 0881 444 444.

NEEM CONTACT OP

Klaar om jouw expert
in te schakelen?

Klaar om jouw
bedrijfte
boosten?

Onze professionals bieden je snelheid, specialisme en zekerheid

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland