Installatie specialisten

Installatie specialisten Installatie specialisten

Technische installaties zijn de ruggengraat van onze economie. Produceren, verwarmen, koelen, beveiligen, transporteren al dat werk staat stil zonder experts die die systemen gezond en draaiende houden. Die vakmensen vind je via Eastmen. Of je nou een loodgieter, engineer, installateur of gespecialiseerde monteur zoekt.

Op zoek naar installatie-experts? We vinden de perfecte match voor jou!

Een standaardaanpak? Dat is niets voor ons. Wat jij nodig hebt, bepaalt wie we gaan zoeken. Samen met jouw persoonlijke accountmanager stellen we vast wat je precies zoekt. Het vinden van de juiste match is echt maatwerk, gebaseerd op persoonlijke aandacht.

We houden niet op bij het vinden van de perfecte match; we regelen alles voor onze experts. Van het coördineren van hun verhuizing en vestiging tot de integratie bij hun nieuwe werkgever. Ook nemen we alle administratie, salariëring en het afdragen van premies voor onze rekening, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Is dit precies wat je zoekt? Maak een afspraak en ontdek wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Wil je direct in contact komen met onze salesafdeling?
Mail naar [email protected] of bel 0881 444 444.

NEEM CONTACT OP

Klaar om jouw expert
in te schakelen?

Klaar om jouw
bedrijfte
boosten?

Onze professionals bieden je snelheid, specialisme en zekerheid

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland