Industriële specialisten

Industriële specialisten Industriële specialisten

Verzin maar een industrieel proces of wij hebben er vakmensen voor in huis. Van productiehulp tot procesoperators en van specialisten op het gebied van bij-productie en verrijking tot recycling experts. Op zoek naar een specifieke professional? Vertel het ons en we vinden ‘m voor je.

Op zoek naar ondersteuning in productie? We regelen de perfecte match voor je!

Bij ons vind je geen standaardaanpak. We baseren onze zoektocht op jouw unieke situatie. Samen met je persoonlijke accountmanager bepalen we wat jullie exact nodig hebben. Het vinden van de juiste match is voor ons een kwestie van zorgvuldig maatwerk en persoonlijke betrokkenheid.

We doen meer dan alleen de ideale kandidaat vinden; we zorgen voor alles. Dit houdt in dat we het volledige proces van verhuizing, vestiging en integratie bij de nieuwe werkgever coördineren. Ook de volledige administratie, van salarisverwerking tot het regelen van premieafdrachten, nemen we voor onze rekening, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Is dit de oplossing die je zoekt? Plan een afspraak en ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Wil je direct in contact komen met onze salesafdeling?
Mail naar [email protected] of bel 0881 444 444.

NEEM CONTACT OP

Klaar om jouw expert
in te schakelen?

Klaar om jouw
bedrijfte
boosten?

Onze professionals bieden je snelheid, specialisme en zekerheid

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland