Omdat we alles zelf doen. Van contact tot contract. We weten wat er speelt én dat dit werk mensenwerk is. We komen zoveel mogelijk zelf langs bij jouw onderneming en je hebt te maken met één vast contact bij Eastmen. Zoekprofielen stellen we altijd samen op en we geloven niet in ‘standaardoplossingen’. Jij bouwt op onze ruime ervaring met internationaal werven en wij stoppen wij niet totdat we jouw experts gevonden hebben.

We hebben een goed gevulde database met vakmensen die we kennen. Sinds 2006 hebben we deze opgebouwd en screenen we onze mensen. Zo kunnen we meestal al heel snel schakelen en soms zelfs binnen enkele dagen al de juiste professional bij jou op de werkvloer hebben.

Niet dus. Flexibiliteit is belangrijk voor ondernemers. Daarom werken we op basis van het uitzendbeding en zijn onze vakmensen werkzaam in Fase 1 of 2. Jouw specialist is dus bij ons in dienst via de NBBU CAO. Mocht jouw vakman of -vrouw niet meer nodig zijn, dan zit je er dus niet aan vast. Meer over de NBBU CAO lees je hier.

Eastmen zorgt dat elke medewerker een eigen kamer heeft. Privacy is belangrijk en onze professionals kunnen zich zo sneller en beter op hun werk focussen. We zijn SNF-gecertificeerd en wordt regelmatig gecontroleerd. Meer informatie over de SNF vind je hier.

Het niveau ligt vaak hoger dan in Nederland. Wij kennen de vakopleidingen en kunnen zo goed inschatten of een expert ook echt alles in huis heeft om in Nederland iets toe te voegen. Vaak is er zelfs een groter gevoel van waardering en trots op het werk dat onze experts doen. Uiteraard checken we ook elke vakman op relevante ervaring. Zo weten we zeker wie we werven en wat ze kunnen.

We begrijpen de gedachte, maar het zit zo: Als je alleen naar het brutoloon kijkt dan lijkt tijdelijk personeel duurder. Maar de sociale lasten, wervingskosten, eventuele ziektekosten en risico’s bij langdurige arbeidsongeschiktheid worden dan niet meegeteld. Ook worden alleen de gewerkte uren doorberekend, waardoor je geen kosten maakt voor ‘verloren’ uren. Al die kosten, risico’s en zorgen zijn voor ons en zo is je uitzendkracht bijna altijd goedkoper.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2024 Eastmen Human Resource B.V

Papendorpseweg 99 building A

3542 AD Utrecht

Nederland