WERKEN BIJ EASTMEN

Werken bij Eastmen is werken voor een internationaal bedrijf waar je graag die stap extra zet voor onze experts én onze klanten. De match maken, dat is jouw werk, en daar krijg je een kick van. Jouw enthousiasme en energie zijn aanstekelijk, richting je klanten, onze experts en je collega’s.

Eastmen heeft kantoren in drie landen en we spreken acht verschillende talen! Je krijgt én neemt hier je eigen verantwoordelijkheid. Vrijheid hoort daar ook bij. We motiveren elkaar liever dan dat we elkaar controleren. Zo bereiken wij samen ons doel. Wat dat is? Zoveel mogelijk perfecte matches maken. Daar gaan we elke dag weer voor.

We staan hier altijd klaar om elkaar te helpen. Wij werken hard maar genieten ook van de gezelligheid ernaast. Hoe je je werk doet is namelijk net zo belangrijk als wat je doet. Ontdek onze vacatures of laat je CV achter als je jezelf ziet (door)groeien bij Eastmen.

Accountmanager

Ben jij commercieel, heb je ervaring in een sales functie, denk je in mogelijkheden en wil je de vrijheid hebben om je baan zoveel mogelijk zelf in te richten? Bekijk dan snel onze vacature!


6761Accountmanager

Recruiter Techniek

Je bent zelf verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe potentiële klanten en aanvragen of vacatures binnen de techniek. Je benadert door heel Nederland bedrijven en komt met ideeën om prospects te benaderen. Je houdt contact met onze recruiters in Hongarije en Roemenië die met verschillende experts rond de tafel zitten om de details af te stemmen. Iets voor jou? Lees dan verder!


25686Recruiter Techniek

Recruitment consultant

Je bent zelf verantwoordelijk voor het matchen en plaatsen van de beste experts bij klanten van Eastmen. Je zorgt zelf voor aanstroom van de (technische) vacatures en aanvragen in Nederland. Ben jij onze matchmaker? Blijf lezen!


25698Recruitment consultant

Administratief medewerker

Ben jij administratief sterk, hou je van werken met cijfers en wil je samen met jouw team verantwoordelijk zijn voor de volledige administratie van onze uitzendkrachten? Dan zoeken wij jou! Solliciteer direct!


26442Administratief medewerker

HR en office manager

Vind je het leuk om met veel verschillende dingen tegelijk bezig te zijn en de ruimte voor eigen initiatief te krijgen? Werk je graag in een jong, internationaal bedrijf met een informele cultuur? Wij wel! Ben jij onze nieuwe collega? Solliciteer vandaag!


28774HR en office manager

Vastgoedbeheerder / Wagenparkbeheerder (combi functie)

Wil jij de planning voor de huisvesting- en wagenpark van Eastmen maken? Hou jij van contacten leggen en onderhouden, onderhandelen en jouw collega´s ondersteunen? Lees dan verder!


29720Vastgoedbeheerder / Wagenparkbeheerder (combi functie)
Corona-update: aanpak en bescherming voor bedrijven.

PRIVACYBELEID

ALGEMENE VOORWAARDEN

088 144 4444

INFO@EASTMEN.NL

AANMELDEN VOOR DE NIEWSBRIEF

© 2021 Eastmen Human Resource B.V

Reactorweg 47

3542 AD Utrecht

Nederland